Vi kommer att introducera coronapasset på våra julföreställingarna den 18-19 december 2021

Kära elever, föräldrar och vår publik

På grund av coronasituationen kommer vi att införa Koronapass för våra föreställningar i enlighet med AVI-reglerna. Publik som är 16 år eller äldre måste därför ha ett giltigt Koron-pass. Passet kommer att kontrolleras innan du går in i auditoriet, så se till att du har ett coronapass antingen utskrivet på papper eller lagrat på din smartphone där det lätt kan läsas.

Vi implementerar även samma verksamhetsmodell, som i våras, att det bara är ett begränsat antal åskådare i publiken. Den här gången betyder det 50 % av platserna.

Vi hoppas att du kommer att placeras i hörsalen hos din familj/bekanta. Vänligen bär ansiktsmasker och kom ihåg att ta hand om adekvat handhygien när du anländer. Vänligen kom i tid för att starta vår show i tid. Föräldrar kan inte komma in i omklädningsrummen, utan barnen överlämnas till läraren i foajén.

Vi har ett café som drivs av utbildningsprogrammens föräldrar, där man kan köpa kaffe, förfriskningar och små delikatesser/bagerier. Genom att använda oss av vårt cafés tjänster stödjer du också verksamheten på vår skola. Du kan också beställa intermittent kaffe i förväg via vår hemsida för att undvika köer och onödiga kontakter.

För att säkerställa att även omklädningsrummen är tillräckligt rymliga delar vi upp visningarna i två delar, det vill säga att de barn som uppträder före rasten finns i omklädningsrummen tills deras tur och efter rasten flyttar till sina familjer i aulan. De som uppträder efter rasten kommer att finnas i aulan under den första föreställningen av föreställningen och efter rasten kommer lärarens ansvar. Artister behöver ingen biljett till auditoriet. Utövarna måste dock vara redo för föreställningen, det vill säga du säkerställer genom läraren hur föreställningskostymerna kommer att bytas och i vilket skede detta kommer att ske. I omklädningsrummen hoppas vi att alla även använder ansiktsmasker där det är möjligt och följer lärares och övrig personals rörelseanvisningar. Det blir ingen paus i föreställningen på söndag kl. 13.00 och barnen i den föreställningen kommer att vara under uppsikt av lärare under hela föreställningen.

Om du inte har det Koronapass som krävs och du har köpt en publikbiljett, vänligen kontakta vårt kansli så snart som möjligt. Utan ett giltigt Koronapass kan åskådare som är 16 år eller äldre inte komma in i vår auditorium.

Denna procedur garanterar barn och ungdomar möjligheten att prestera och njuta av föreställningen, så att detta lilla obehag vid denna tidpunkt är helt acceptabelt. Det viktigaste nu är att vi verkligen får ordning på föreställningarna.

På grund av att vi har väntat på vägledning från myndigheter angående organisationen av vår verksamhet och presentationer är vårt allmänna utbildningsschema fortfarande opublicerat. Generalrepetitionerna kommer att hållas från ons 15.12.-sön 19.12. Så några av er kommer att ha en lång dag om föreställningen är på en söndag och generalerna är på samma dag. Däremot kan vi inte göra något åt ​​detta, eftersom vi har en viss tid på det där Tikkurila gymnasiet och det kan vi inte ändra på. Vi försöker dock få allt att fungera och se till att det är säkert för alla att delta i repetitioner, uppträdanden och komma och se våra stora prestationer.

Låt oss göra den här föreställningen till ett roligt och bekvämt ögonblick som tar oss lyckliga mot jul!

Borgå Dansinstitut

Sal 1: Brunnsgatan 37 | Sal 2: Mannerheimgatan 20
06100 BORGÅ
Tel. 050 554 4282
info@porvoontanssiopisto.fi
sv_SESvenska