Felicia Karrenberg

// Commercial Dance, Hip Hop, Show //

Felicia Karrenberg har följt sin passion sedan barndomen och det har alltid varit dans. Från början blev det en kärlek till Felicia och utvecklades sedan till ett yrke.

Felicia är en varmhjärtad och uppmuntrande danslärare. Hon tog examen från Scandinavian Dance Academy våren 2020, i Stockholm. Dansbakgrunden består av tävling, mångsidig utbildning, EK-grupper i Footlight och andra dansskolor. Felicias viktigaste dansstilar är Commercial / FeminineVibe, Show, HipHop. Felicia strävar alltid efter att få omfattande erfarenhet och har också utövat olika danssporter på den internationella arenan, till exempel i London. Som dansare är Felicia väldigt kreativ, energisk och stark. De dansstilar som har byggt och inspirerat henne som dansare och danslärare är Show Dance, Hiphop, Ballet, Jazz, Latino, Heels, Dancehall, Commercial, olika Street-stilar. Hon behärskar flera dansstilar tack vare ett varierat träningspass. Felicia har också fått erfarenhet av att dansa och uppträda samtidigt som hon varit involverad i musikaler på Svenska teatern.

I klassen är det viktigt att alltid ge allt för det är då du utvecklas som dansare. Studentutveckling är ett nöje att se och kommer att uppnås av varje student eftersom Felicia är aktiv i att ge feedback och uppmuntra. Hon vill lära sina elever att uppnå sina mål. Danslektioner består av energi, styrka och en känsla av välbefinnande. Det emotionella uttrycket för dans i klassen är viktigt, det praktiseras för att få en känsla av hur man dansar i föreställningar, med artister och i musikvideor. Ha kul och uppmuntra varandra.

Borgå Dansinstitut

Sal 1: Brunnsgatan 37 | Sal 2: Mannerheimgatan 20
06100 BORGÅ
Tel. 050 554 4282
info@porvoontanssiopisto.fi
sv_SESvenska