Special utbildning

Vi erbjuder nya spännande möjligheter för våra elever. Vi startar ett nytt special utbildningsprogram! Programmet är riktat för barn, som är väldigt ivriga på att dansa och vill gå aktivt på danslektionerna. Åldersgrupperna för special utbildning är 8–10 år och 11–13 år gamla. 

Till båda åldersgrupperna väljs 8–15 entusiastiska dansare. Gruppen tränar 4 gånger i veckan, vilka av 2 är balett, 1 modern dans och 1 showdans. Vårt önskemål är att en femte lektion i veckan, stepp, skulle också passa in er tidtabell men för tillfället är stepp inte obligatorisk för eleverna. Grupperna representerar vår skola i olika evenemang och tävlingar, så det är tryggt att säga att en massa roliga erfarenheter är definitivt en del av programmet. 

Special utbildningens terminsavgift är 470/ termin. Priset innehåller veckolektionerna samt koreografilektionerna som hålls skilt för grupperna.

Ifall Special utbildningsprogrammet intresserar er, skriv en kort beskrivning av sökande eleven och dansbakgrunden och skicka den via email till adressen info@porvoontanssiopisto.fi . 

Som ledare fungerar skolans gamla bekanta danslärare men såklart kommer det nu också med nya ansikten. För inkommande termin utvidgas danslektions urvalet och vi har dessutom ett par nya lärare på väg till Borgå och dansa med oss.

Borgå Dansinstitut

Sal 1: Brunnsgatan 37 | Sal 2: Mannerheimgatan 20
06100 BORGÅ
Tel. 050 554 4282
info@porvoontanssiopisto.fi
sv_SESvenska