Otamme käyttöön koronapassin joulunäytöksissämme 18.-19.12.2021

Hyvät Oppilaat, vanhemmat ja näytösyleisömme

Koronatilanteen vuoksi otamme käyttöön AVI:n määräysten mukaisesti Koronapassin esitystemme osalta. Paikalle tulevalla yleisöllä, joka on 16 vuotta vanha tai vanhempi, tulee siis olla voimassaoleva Koronapassi. Passi tarkistetaan ennen katsomoon pääsyä, joten varmistakaa että teillä on koronapassi joko paperille printattuna tai älypuhelimeenne tallennettuna, josta sen voi vaivatta lukea.

Toteutamme myös samaa toimintamallia, kuten keväälläkin, että yleisössä on vain rajoitettu määrä katsojia paikalla. Tällä kertaa tuo tarkoittaa 50% istumapaikoista.

Toivomme teidän sijoittuvan perhe/tuttavakunnittain katsomoon. Käytättehän kasvomaskeja ja muistatte huolehtia riittävästä käsihygieniasta tulessanne paikalle. Tulettehan paikalle riittävän ajoissa, jotta näytöksemme saadaan aloitettua ajoissa. Pukuhuoneisiin eivät vanhemmat voi tulla vaan lapset luovutetaan aulatilassa opettajan vastuulle.

Meillä on paikalla koulutusohjelmien vanhempien ylläpitämä kahvio, josta voitte ostaa kahvia, virvokkeita ja pikkuherkkuja/leipomuksia. Käyttämällä kahviomme palveluita tuette samalla koulumme toimintaa. Väliaika kahvit voitte myös tilata etukäteen nettisivujemme kautta ja näin välttää jonottelut ja turhat kontaktit.

Jotta pukuhuoneissa voimme myös varmistaa riittävän väljät olot, jaamme näytökset kahteen osaan eli lapset, jotka esiintyvät ennen väliaikaa ovat esiintymisvuoroonsa asti pukuhuoneissa ja väliajan jälkeen siirtyvät perheidensä luokse katsomoon. Väliajan jälkeen esiintyvät ovat esityksen ensimmäisen näytöksen ajan katsomossa ja siirtyvät väliajan jälkeen opettajan vastuulle. Esiintyjät eivät tarvitse lippua katsomoon. Esiintyjien tulee kuitenkin olla esitysvalmiita eli varmistattehan opettajan kautta, miten esiintymisasut vaihdetaan päälle ja missä vaiheessa tämä tapahtuu. Pukuhuoneissa toivomme kaikkien myös mahdollisuuksien mukaan käyttävän kasvomaskeja ja noudattavan opettajien ja muun henkilökunnan liikkumisohjeita. Sunnuntai klo 13 näytöksessä ei ole väliaikaa ja tuon näytöksen lapset ovat koko näytöksen ajan opettajien valvonnassa.

Mikäli teillä ei ole tuota vaadittavaa Koronapassia voimassa ja olette hankkineet katsomolipun, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä toimistoomme mahdollisimman nopeasti. Ilman voimassaolevaa Koronapassia ei katsomoomme 16-vuotias tai vanhempi katsoja pääse.

Tämä menettely takaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden esiintyä ja nauttia esiintymisestä, joten eiköhän tämä pieni epämukavuus tässä kohtaa ole täysin siedettävää. Tärkeintä nyt on, että tosiaan saamme esitykset järjestää.

Johtuen siitä, että olemme odottaneet viranomaisten ohjausta toimintamme ja esitystemme järjestelyjen osalta, on kenraaliharjoitusaikataulumme edelleen julkaisematta. Kenraaliharjoitukset pidetään ke 15.12.-su 19.12 välisenä aikana. Osalle teistä tulee siis pitkä päivä, jos esitys on sunnuntaina ja kenraalit samana päivänä. Tälle emme kuitenkaan voi mitään, sillä meillä on käytössämme tietty aika tuolta Tikkurilan lukiolta ja sitä emme voi muuttaa. Yritämme kuitenkin saada kaiken toimimaan ja varmistaa tällä sen, että kaikilla on turvallista osallistua harjoituksiin, esityksiin ja tulla katsomaan upeita saavutuksiamme.

Tehdään tästä esityksestämme hauska ja mukava hetki, joka vie meidät iloisesti kohti joulua!

Porvoon Tanssiopisto