Lukuvuoden 2021-22 tunnit julkaistaan 16.6.2021

Kevätkausi päättyi ja kesälomalla lepäilemme, mutta toki myös tanssimme. Tälle kesälle järjestämme kesäkursseja sen mukaan, miten rajoitukset antavat myöden.  Kurssit aloitamme Edistyneiden balettiryhmäläisten kanssa 14.- 18.6.2021 klo 17.30-19.30. ja elokuussa jatkamme sitten 2.-6.8.2021 tasojen Jatko 1- Jatko 2 ja Jatko 3- Jatko 4  kanssa. Opettajana kursseilla toimii Anni Jokimies. Katso lisätietoja nettisivuiltamme www.porvoontanssiopisto.fi

Elokuussa on tulossa myös tiiviskurssit showtanssijoille, nykytanssijoille ja pääsettepä kokeilemaan myös Steppiä. Näistä lisätietoja myöhemmin.

Syyskausi käynnistyy 9.8.2021 ja uusi lukujärjestys julkaistaan 16.6.2021. Opettajakuntamme kasvaa jälleen ja joukkoomme liittyvät Silvia Verges (Baletti) ja Ida Mäkelä (Nykytanssi, Showtanssi, Lyrical Jazz, lastentanssi ja Baletti).

Syyskauden ennakkoilmoittautujille tarjoamme 15 % edun, mikäli ilmoittautumiset teette 30.6 mennessä ja suoritatte lukukausimaksunne 15.7. mennessä.

Toivomme todella, että seuraavasta kaudesta tulee hyvä lähiopetuskausi, mutta mikäli jälleen olemme tilanteessa, että joudumme tekemään hybridimallia, tulemme tekemään sen uudella menetelmällä ja paremmin varustautuneina kuin aiemmin. Siirrymme käyttämään oppilasrekisterimme osalta uutta järjestelmää ja siten sekä ilmoittautumiset että opintorekisteritiedot ovat helpommin saatavilla seuraavan kauden aikana.

Toivottavasti olette kaikki innolla palaamassa tunneille ja pääsemme jälleen tanssimaan yhdessä!

Porvoon Tanssiopisto